👁️ 167

Рецепт соусу тартар

Соус тартар – це популярний холодний соус, який ідеально підходить до рибних страв, морепродуктів або овочевих закусок. Він готується на основі майонезу з додаванням солоних огірків, каперсів і трав, що надає йому пікантного та свіжого смаку. Вперше цей соус з’явився у Франції і швидко став популярним в багатьох європейських країнах, особливо у Великій Британії, де його подають із фіш-енд-чіпс.

🍄‍🟫 Інгредієнти

🥣 Кухонне устаткування

  • Ніж
  • Обробна дошка
  • Миска для змішування
  • Ложка для перемішування

📋 Етапи приготування

  1. Солоні огірки, каперси і червону цибулю дрібно наріжте.
  2. У мисці змішайте майонез, нарізані огірки, каперси та цибулю.
  3. Додайте лимонний сік, дрібно нарізану зелень і гірчицю (за бажанням). Перемішайте до однорідності.
  4. Посоліть і поперчіть за смаком. Знову перемішайте.
  5. Соус готовий до подачі. Можна подавати з рибними стравами, овочами або морепродуктами.
Сподобався рецепт? Оціни ⤵️
Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...