🧟 Продукти, які мають негативний вплив: Печінка
- Абсент
- Баранина
- Вермут
- Вино безалкогольне
- Вино біле солодке
- Вино біле сухе
- Вино рожеве напівсухе
- Вино сухе червоне
- Вино червоне напівсухе
- Вино червоне солодке
- Віскі
- Горілка
- Джин
- Джин тонік
- Живе пиво
- Кальвадос
- Камбала
- Кілька в томатному соусі
- Коньяк з колою та лимоном
- Курка гриль
- Лікер
- Майонез
- Мак
- Оцет столовий 9%
- Оцет яблучний 5%
- Пиво
- Пиво безалкогольне пшеничне
- Просекко
- Ром
- Свинина смажена
- Сидр
- Сметана, 15%
- Тунець
- Форель морська
- Форель річкова
- Форель слабосолона
- Цукрова пудра
- Шампанське напівсухе
- Шинка
- Шпроти