🧟 Продукти, які мають негативний вплив: Нирки
- Абсент
- Баранина
- Вермут
- Вино безалкогольне
- Вино біле солодке
- Вино біле сухе
- Вино рожеве напівсухе
- Вино сухе червоне
- Вино червоне напівсухе
- Вино червоне солодке
- Віскі
- Гарячий шоколад з молоком
- Горілка
- Джин
- Джин тонік
- Диня торпеда
- Живе пиво
- Ікра червона
- Кава зі згущеним молоком
- Кальвадос
- Камбала
- Кета слабосолона
- Кілька в томатному соусі
- Кілька пряного посолу
- Кілька солона
- Коньяк з колою та лимоном
- Корюшка
- Лікер
- Оцет столовий 9%
- Оцет яблучний 5%
- Пиво
- Пиво безалкогольне пшеничне
- Просекко
- Ром
- Світі
- Соус соєвий
- Тріска солоно-сушена
- Тунець
- Фініки свіжі
- Форель слабосолона
- Цвітна капуста варена
- Чай зелений з молоком без цукру
- Чорнослив
- Шампанське напівсухе
- Шинка
- Шпроти